Kæmpe forlystelsespark

Liseberg

Del artiklen her

Rigtig mange danskere kender allerede forlystelsesparken Liseberg, der er Nordens største af sin art. I 1923, da parken slog dørene op for første gang, var Liseberg allerede et hit og imponerede blandt andet med tidens største og vildeste rutsjebaner.

I Liseberg kan I opleve alt fra artister i verdensklasse til "Balder", Nordens største rutschebane i træ. Er I mere til de stille oplevelser, kan I nyde de smukke blomster og planter, der findes over alt i parken. Det spiller ingen rolle, om man er 3 år eller 93! I Liseberg er der altid noget, der passer og underholder!

Kørende forlystelser – til alle!

Som en af Europas førende forlystelsesparker tilbyder Liseberg rigtigt mange forskellige kørende forlystelser. Her kan I prøve alting lige fra flyvende tekopper, radiobiler, Pariserhjul, rutsjebaner af alle slags – og stort set alt ting, der kan dreje, køre eller fare rundt. Den nyeste og absolut vildeste forlystelse – om man vil! - er AtmosFear. Det er den attraktion i Europa, der har det højeste frie fald. Det udsætter jer for en kraft, svarende til 4 G, når I drøner 116 m. ned på 3 sekunder med 110 km. i timen. Det anbefales først at spise aftensmad bagefter! --imageright--

Underholdning

I kan vælge mellem 3 typer underholdning i Liseberg: Lisebergsteatern, det klassiske showsted Rondo eller koncertscenen Stora Scenen hvor der er gratis koncerter med rock, pop, jazz og klassiske musik. Nyd det; det er gratis, når entréen er betalt. Og glem ikke at kikke indenfor på Polketten, en udsigtspavillon, hvor der danses både ”gammeldaws” og til moderne rytmer. Der er også store big band aftener med jive og salsa undervisning.

Ved juletid bliver Liseberg til et stort og meget populært Julemarked. Her kan I møde julemanden og nisser i alle afskygninger fra midten af november. I kan spise jer igenn det klassiske ”Julbord” på stort set alle restauranter. Atmosfæren er meget stemningsfuld med Lisebergs 5 mio. berømte julelys.

Liseberg, Foto: Stefan Karlberg