En perle i Bohuslän

VANN Spa Hotell

Del artiklen her

VANN Spa & Hotel ligger i Bohuslän ved Gullmarsfjorden i nærheden af Lysekil. Med havet og en pool udenfor og seks bassiner med forskellige temaer indenfor, tilbydes næsten ubegrænsede muligheder for badning og afslapning.

Lokale råvarer og skønne wellness behandlinger står på menuen i resortet VANN. Hotellet har en smuk beliggenhed ved Gullmarsfjorden med flere af Bohusläns golfbaner i nærheden. Med arkitektonisk inspiration fra den glitrende granit i skærgården, er dette hotel et af kystens flotteste.

Check ind. Pust ud.

VANN er et firestjernet hotel med 151 dobbeltværelser og 5 suiter. Det arkitekttegnede hotel er kategoriseret som ”4-Star Superior” ifølge SHR. Flere af dobbeltværelserne kan forvandles til familieværelser, og otte er handicaptilpassede. Når du har checket ind og har stillet bagagen, anbefaler vi, at du enten går en tur ud i det naturskønne område, eller går ned til forkælelse i den store spa-afdeling.


Aktiviteter
I spa-afdelingen kan du altid få skønne wellnesbehandlinger, fra ansigts- og kropsmassage til indpakninger og romantiske oplevelser for to. Du kan deltage i yoga, meditation og pilates hver dag.

Du kan også hygge dig i restauranten eller bare nyde stilheden ved fjorden. I området er der meget at foretage sig. Du kan sejle ud med en båd, udfordre vennerne i minigolf eller golf på Toreby GK, tage en svedetur i løbesporet eller på tennisbanen.

Hotellet er et udmærket udgangspunkt for dejlige udflugter i det kønne Bohuslän med masser af oplevelser. Når vejret tillader det, kan du bade i fjorden og ligge på VANNs egen strand. I løbet af sommeren forvandles hotellet til et sommer resort med børneshows, hoppeslot, udendørs bassin og aktiviteter som klatring og kajakroning med mere.

Få mere inspiration til spaophold i Sverige.

Følg

Links

Rutevejledning

Rutevejledning

Fakta

Læs mere