Overnating, restaurant, nydelse

Thorskogs Slott

Del artiklen her

Nogle siger, at eventyr ikke er virkelighed. Så har de aldrig været på Thorskog slot. 40 km nord for Göteborg troner Thorskog i et miljø, man bare kan drømme om; en engelsk park med Göta elv og Svartedalens troldskov lige udenfor som, sammen med de ældre bygninger, fører tankerne tilbage til svundne tiders slotsliv.

Slottet har forskellige typer af værelser, som dels ligger på selve slottet og dels i øvrige historiske bygninger i den smukke engelske slotspark. Alle værelser er individuelt indrettet i unik slotsstil. Med flere udmærkelser for maden, må du gerne forvente, at Thorskogs kokke og sommelierer står på tå, for at tilfredsstille dine smagsløg. Lokale og økologiske råvarer hæver kvaliteten, på den mad der serveres, til absolut topniveau.

Overnatning

Thorskog har 40 værelser, hvoraf 9 er suiter, 31 dobbeltværelser og 10 enkeltværelser fordelt på slottet og de øvrige bygninger. Gæsterne får en behagelig oplevelse i de individuelt indrettede værelser i unikt slotsmiljø.

Aktiviteter

Her kan man nyde det sammen og foretage sig sådanne ting, som man ikke kan nå i hverdagen; gå ture, bade i søerne, spille kroket, boule og golf på slottets pitch & putt-bane eller flyde ud i relax-afdelingen - for bare at nævne nogle af mulighederne.

Følg

Rutevejledning

Rutevejledning