Swimmingpool, boblebad og fantastisk mad!

Smögens Hafvsbad

Del artiklen her

I begyndelsen af det forrige århundrede grundlagdes Smögens Hafvsbad kur- og mødehotel. I dag er hotellet med konference- og spa-afdeling i Bohuslän på vestkysten et af Sveriges smukkeste.

Hotellet har en spa-afdeling med et stort udvalg af wellness-behandlinger, swimmingpool, boblebad og en stor konferenceafdeling. Der er 73 lyse og fine hotelværelser fordelt på to bygninger.

Smögens Hafvsbad kan tilbyde en hel vifte af aktiviteter til gæster, der vil berige deres besøg fx med en skærgårdstur, en skaldyrssafari eller andre hyggelige aktiviteter.

Restaurant

Restauranten på Smögens Hafvsbad er en a la carte restaurant, som har specialiseret sig i havets delikatesser, hummere, krebs, østers, rejer og blåmuslinger. Her kan man virkelig snakke om dagens friske fangst, direkte fra bådene i havnen. Kokkene er så heldige at arbejde med råvarer, som gør deres kollegaer grønne af misundelse, og resultatet bliver derefter. I restauranten og på terrassen kan du nyde en fantastisk udsigt og solnedgangen over Vesterhavet.


Smögens Hafvsbad tilbyder mange forskellige pakker med noget for enhver smag.

Information

Værelser fra
1145 SEK
Antal værelser
73
Spa
Ja

Information

Læs mere