Pragtfulde naturoplevelser i kajak

Nautopp Seakayaking Sweden

Del artiklen her

Nautopp Seakayaking Sweden i Lysekil er et eventfirma, som har specialiseret sig i kajakoplevelser på havet ved Bohusläns kyst. Her kan du deltage i et kajakkursus, følge med på en guidet kajaktur, leje en kajak eller ligefrem købe en havkajak af højeste kvalitet.

Eventfirmaet arrangerer ture på en eller flere dage og ovenikøbet vinterture i kajak. Endvidere udlejer de kajakker og afholder kajakkurser på forskellige niveauer, individuelt eller i grupper. Nautopps kajakcenter ligger i Valbodalen i Lysekil, det perfekte udgangspunkt for skønne kajakture. Kajakbroen ligger cirka 100 meter fra centret med bådvogne, så du nemt kan køre kajakken ned til vandet, inden du begiver dig ud i den smukke skærgård. Certificerede instruktører hjælper dig, hvis du har behov for det.

Nautopp Seakayaking Sweden samarbejder med hoteller og spa-anlæg, så du kan få en herlig tur inklusive aktiviteter og hotelophold. Der er mange gode kajakpakker med mad, kajakoplevelser og meget mere - en fantastisk måde at opleve Bohuslän på.

Fakta

Dagsleje
Ja
Ugeleje
Ja
Dobbeltkajak
Ja
Guidede ture
Ja
Pakketilbud
ja

Fakta

Læs mere