Her kan du spise, bo og slappe af i overdådige omgivelser

Bjertorp Slott

Del artiklen her

Midt på den smukke Varaslette, cirka en times kørsel fra Göteborg og knap 4 ½ time fra København, ligger det pragtfulde Bjertorp slot. Her kan du bo, spise og hygge dig.

Slottet har en populær restaurant, som lader årstiderne og sæsonens råvarer præge madlavningen. Restauranten er rosende omtalt i Sveriges ledende restaurantguide, White Guide.

Golf på Vara-Bjergtorp golfbane

Lige uden for slottets vinduer ligger Vara-Bjertorp golfklub med en bane, hvor du kan nyde både naturen og spillets udfordringer. Der er flere golfpakker at vælge mellem, så du kan få en helt speciel oplevelse med golf og slotsophold samtidigt.

Romantiske slotspakker

Udover golfpakker har slottet andre spændende pakketilbud, hvis du ønsker at opleve en dag eller to på Bjergtorp. De romantiske slotspakker henvender sig til par, og der er gourmetpakker til de kræsne, der forventer det bedste af det bedste og så lidt mere.

Slottet har 35 hotelværelser, alle indrettet med en herlig kombination af farver og mønstre. Komforten er høj på alle værelser, så man aldrig er i tvivl om, at man er på et slot.

Bjergtorp - et slot i jugendstil.

Bjertorp er Sveriges yngste slot i jugendstil, tegnet af datidens store arkitekt Ferdinand Boberg i 1914. I dag er slottet et unikt mødested med konferencer, fester, bryllupper og golf - et skønt sted for alle, der under sig lidt ekstra i uforglemmelige omgivelser.

Fakta

Antal værelser
35
Lille relax-afdeling
Ja
Restaurant
Ja
Frokost kl.
12-14
Pakketilbud
Ja

Fakta

Læs mere