Oplev livet på landet

Åsens By

Del artiklen her

Åsens By er et hyggeligt kulturreservat i ægte Bullerby-stil med gamle traditioner, gårde og husdyr. Her kan børnene løbe frit omkring, fodre dyrene, køre i hestevogn eller karte uld. Der er masser af aktiviteter og rigeligt med sund landluft.

I det pittoreske kulturreservat Åsens By i nærheden af Aneby kan du opleve det gamle Småland, som det så ud for 100 år siden. Enge, naturhegn, gårde, velplejede haver og marker i datidens stil bidrager til det genuine miljø, hvor alle stortrives. I alt er der 17 bygninger i området, og i selve naturreservatet er der flere markerede vandrestier. I sommermånederne er der dyr i byen og et bredt aktivitetsprogram, som passer både børn og voksne. Om vinteren kan du holde gammeldags jul i et herligt vinterlandskab, hvor du kan køre i hestevogn og få noget godt at spise.

Kaffestuen er åben med dækkede borde, og i handelsboden kan du købe lokalproducerede råvarer som fx honning og forskelligt håndværk. Hvis du vil nyde den smålandske sommernat eller vågne op til et stille vinterlandskab, kan du overnatte i Prästgården, Lillstugan eller Brygghuset.

Anbefalede aktiviteter