Livet er den største historie, og kunsten den bedste fortæller.

Virserums Konsthall

Del artiklen her

Virserums Konsthall er en kunsthal for helt almindelige mennesker. Her væves menneskeliv sammen, dit og mit liv. Kunsten bruges til at stille spørgsmål, og til at give sprog og styrke til alle almindelige mennesker. For en kunsthal midt i det grønne Småland er skoven naturligvis et centralt emne.

Mange taler om Virseums kunsthal. Her viser kunsten de vigtigste fortællinger om almindelige menneskers liv, specielt hverdagslivet. Sverige forandres, og vi er flere, der tænker over, hvor vi er på vej hen. Spørgsmålene er mange, og det er Virserums kunsthals mål at belyse dem og stimulere vores fantasi og kreativitet via kunsten. Det er en af Sveriges ti største kunsthaller, og desuden den eneste med fokus på landdistrikter.

Hvert tredje år er skov, træer og bæredygtighed hovedtemaet i kunsthallen, og året efter er der fokus på kvindeligt tekstilhåndværk, også en udstilling med mange aspekter på bæredygtighed.

Kærlighed og demokrati
2015 er kærlighedens år i Virserums kunsthal, som blandt andet viser udstillingerne ”Bröllopsbestyr” og ”Man måste faktiskt älska, men mycket mer". Udstillingen "Och nu då?" stiller spørgsmål om demokratiet.

Der er også en lille shop og en café, og i området ved kunsthallen kan man besøge urtehaven og legeparken samt møbel- og telemuseerne i de gamle bygninger.

Følg

Rutevejledning

Rutevejledning

Åbningstider 2015

Tirs-Søn
12-17
Entré
Gratis

Åbningstider 2015

Læs mere