Herregårdshoteller i Småland

Småland Resorts

Del artiklen her

I det smålandske landskab findes hele ni dejlige herregårdshoteller, som sammen har specialiseret sig i at skabe unikke forudsætninger for forskellige former for møder, og de tilbyder deres gæster det bedste af Smålands gastronomi, gæstfrihed og oplevelser.

Alle herregårdshotellerne har en smuk beliggenhed ved, eller i nærheden af søer og med skoven lige ved siden af. Restauranterne serverer gennemtænkte retter tilberedt af lokale råvarer. Skovens rige spisekammer præger menuerne, og på Isaberg Höganloft serveres retter som helstegt rådyrfilet med smørstegte tragt-kantareller, kartofler og rodfrugttimbale samt tyttebærsky.

Herregårdene tilbyder flere forskellige muligheder for at afholde både større og mindre møder i top udstyrede konferencelokaler. Hvis du vil krydre konferencen med nogle herlige aktiviteter anbefales fx Hooks herregårds nye spa-anlæg, som for nylig modtog en pris for bedste nyhed i spa-verden. Andre tips er krebsefiskeri, både på Wallby Säteri og hotel Ullinge.

Toftaholms herregård har udviklet deres eget koncept for møder; ”Expedition Toftaholm, Walk and Talk”, hvor man skal klare forskellige udfordringer og løse problemer på nye måder i naturskønne omgivelser. Hestraviken har også naturen som udgangspunkt med temaet ”Velkommen på Powermøder”!

Du får endnu mere natur og friluftsliv, hvis du besøger hotel Björkhaga og hotel Mullsjö, som ligger i Mullsjö og også kaldes friluftsriget. Skibakker og langrendsspor, vandreruter, kanoture, islandsheste… her er meget at vælge mellem.

Sidst men ikke mindst har Hotel Gyllene Uttern også fokus på de smukke omgivelser, med bygningens beliggenhed og svimlende udsigt over søen Vättern er man midt i den store natur. Hotellet ligger i en bygning, der minder om en ridderborg fra en svunden tid. I foyeren bliver du mødt af en ridderrustning, og under kælderhvælvingerne er der et lille kapel, hvor mange forelskede par har sagt ja til hinanden. På hotellets veranda kan du nyde den pragtfulde aftenhimmel, når solen går ned i horisonten.

”Smage – Sove – Ånde”, det er Smålands Resorts koncept. Velkommen!

Følg

Rutevejledning

Rutevejledning

Information

Herregårdshoteller
9
Restauranter
Ja

Information

Læs mere