Lysingsbadet Västervik

Del artiklen her

Lysingsbadet, Västervik Resort, er en af Sveriges fineste og mest eftertragtede ferieparker. Stedet er år efter år blev vurderet helt i top, og er nu en del af Top Camp, en af de førende kæder af campingpladser i Danmark og Sverige. Lysingsbadet, som har åbent hele året, ligger smukt i udkanten af den gamle søfartsby Västervik, midt i det smukke skærgårdslandskab på Smålands østkyst.

På Lysingsbadet er der masser af aktiviteter får både børn og voksne. I kan begynde med at hilse på ”Lysse”, der er Lysingsbadets egen sæl-maskot; derefter kan I gå i gang med det store og omfattende aktivitetsprogram. Her er både badestrand og en opvarmet udendørs swimmingpool, 2 vandrutsjebaner, sauna, en 9-hullers golfbane, minigolf i den japanske have, flere legepladser, bl.a. legeskibet ”Lysmasken” og et eventyrbjerg.

Der er fiskeskole for både store og små, cykeludlejning, udleje af motorbåde, kajakker og skydepramme, så I kan tage på opdagelse i skærgården eller tage ud at fiske på egen hånd.

Husk endelig også at tage over og besøge Pippi og Emil i Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, kun 45 minutters biltransport fra os.

På Lysingsbadet kan I vælge mellem mange forskellige typer ophold. Her er både en charmerende skærgårds-campingplads, topmoderne hytter, fine lejligheder eller værelser; alle ligger med havet og skoven lige rundt om hjørnet og med Västerviks hyggelige og farvestrålende bymidte bare 15 minutters gang væk. Lysingsbadet har et meget højt serviceniveau med moderne servicefaciliteter, flere butikker og restauranter.

Velkommen til Lysingsbadet!

Følg

Rutevejledning

Rutevejledning