Tag ud på et kanoeventyr eller hop op i sadlen og rid af sted på livlige islandsheste.

Kyrkekvarn

Del artiklen her

Kyrkekvarn er et aktivitets- og konferenceanlæg med smuk beliggenhed ved åen Tidan udenfor Mullsjö. Lej en hytte, tag på ride- eller kanotur, ud i eventyret.

Livlige islandsheste fører dig ud på længere eller kortere ture i skovene omkring Tidan-åen. Rideturene kan kombineres med andre aktiviteter. Hvad med at nyde solen i det nærliggende Axtops Sunhouse, hvor solen garanteret skinner altid? Vil du være mere sammen med hestene, skal du leje en af Kyrkekvarns hytter, og ride ud på langtur.


Hvis vandet er mere lokkende, kan du både leje kanoer og kajakker. Bestil gerne en pakke, så indgår telt, liggeunderlag, stormkøkken og andre småting, du behøver for at opholde dig i naturen et par døgn. Langs åen Tidan og ved søen Stråkan er der lejrpladser, hvor du kan slå telt op og tænde bål.

Aktiviteter og hygge

Kyrkekvarn tilbyder også et bredt udvalg af andre aktiviteter. Mangekamp, samarbejdsøvelser og lerdueskydning er blot nogle eksempler. Ellers kan du prøve zorbing – dvs. klatre ind i en stor bold og rulle af sted. Hvorfor ikke udleve dine barndomsdrømme og prøve at køre en gravemaskine? På Kyrkekvarn får du nemlig lov til at lege.

Følg

Rutevejledning

Rutevejledning

Kontakt

0515–761005
E-mail os
Website
Kontakt

Informationer

Åbent alle dage
9-17
Eget hus
Ja
Heste
Ja
Kanoer
Ja

Informationer

Læs mere