Historie, madkunst og kongelig nydelse

Kalmar Slottsrestaurang

Del artiklen her

På slotsrestauranten Kalmar serveres spændende mad og udsøgte desserter. Her dækkes op for store og små selskaber, og restauranten gør altid sit yderste, for at din aften på slottet skal blive uforglemmelig.


Madcafé og vaffelbuffet

I slottets café kan du på hverdage spise dig gennem lokale lækkerier som fx kirsebærrøget laks, sandwiches og supper samt hjemmelavet is og surdejsbrød.
Du kan læse, hvor dagens råvarer kommer fra på tavlen i caféen.
I weekenden kan du prøve den helt særlige vaffelbuffet, hvor du selv laver vafler i vaffeljern og vælger mellem mange slags tilbehør. (Børn: 45 SEK, voksne: 65 SEK.)

Matrummet i restauranten

Slå dig ned ved bordet og forvent de bedste råvarer, lokale delikatesser og unikke smagskombinationer. I Matrummet kan du ikke bestille à la carte, men til gengæld leverer Tomas og Charlottes kokke en spændende gastronomisk oplevelse. Her er gulerøddernes kvalitet lige så vigtig som kødets - det er kvaliteten, der styrer. Du kan vælge mellem den store og den lille smagemenu, og skal nydelsen være komplet, bestiller du også den udsøgte vinmenu.
Lille smagemenu: 599 SEK
Stor smagemenu: 799 SEK
Vinmenu: 599 SEK

Tornrummet i restauranten

I tårnværelse får du en eksklusiv oplevelse i historiske omgivelser. Du sidder ved et stort rundt egetræsbord og får service udover det sædvanlige med egen sommerlier og privat betjening. En middag i tårnværelset er spædet med ekstra forkælelse til dig og dit selskab. Aftenens menu varierer og består af en smagemenu samt en mindre lektion i de forskellige smage. Dertil serveres en vinmenu.
En middag i tårnrummet egner bedst til selskaber på 6-10 personer.

Smagemenu: 1.025 SEK pr. person
Vinmenu: 590 SEK pr. person


Bestil bord: charlotta@slottsrestaurangenkalmar.se