Ægte skærgårdsliv

Hasselö

Del artiklen her

Hasselö er en levende skærgårdsø, som ligger mellem Västervik og Loftahammar. Her er aktiviteter og naturoplevelser for hele familien – året rundt. Den idylliske ø kan udforskes til fods, på cykel eller i traktor med vogn.

Sandstranden er børnevenlig ligesom Hasselös afvekslende landskab med fin, bilfri grusvej. Hasselö vandrehjem har åbent hele året og tilbyder konferencefaciliteter og hjemlig hygge i lyse, pæne værelser. Ved stranden ligger en landhandel med café, som har åbent om sommeren. Der er også gæstehavn og udlejning af cykler og havkajakker. To kilometer fra Hasselö Sand ligger restaurant Sjökanten, der serverer frokost og middagsretter i et genuint fiskermiljø, også her er der åbent i sommermånederne. Yderligere en kilometer væk ligger naboøen og naturreservatet Sladö, hvor du kan købe fisk og gå ture i åbne marker med stynede lindetræer og udsigt over horisonten.

Hasselö tilbyder forskellige slags pakker, blandt andet dagsudflugter, kajakture og familiepakker med overnatning og helpension. I sommersæsonen kan du tage over til Hasselö med en skærgårdsbåd fra Västervik, og hele året er der regulære afgange med taxibåd.

Følg

Rutevejledning

Rutevejledning

Pistefakta

Grøne pister
6
Blå pister
5
Røde pister
4
Sorte pister
3