Midt på det smukke Öland

Halltorps Gästgiveri

Del artiklen her

Hotell Halltorps Gästgiveri ligger midt på det smukke Öland med henførende udsigt over Kalmarsund. Mad af første klasse, personlig service og individuelt indrettede værelser gør gæstgiveriet til et populært tilflugtssted.

Det kønne Halltorp har aner fra 1600-tallet og var oprindelig en kostald, som tilhørte Borgholms Kungsgård. Halltorps hyggelige atmosfære emmer af charme og venlighed. Her føler man sig hjemme, ikke mindst på grund af de dejlige værelser, hvoraf 25 har fået deres særpræg af forskellige kunsthåndværkere fra Sveriges 25 landsdele. Desuden er der ti dejlige værelser i den gamle gård, alle nyrenoverede i 2011, med air condition og elevationssenge fra Jensen samt specielt udvalgt kunst fra Vida kunsthal.

Restauranten
Det prisbelønnede køkken på Halltorp, tidligere udnævnt til Sveriges bedste, har været berømt i mange år. Her er der ingen nemme genveje, hvilket indebærer, at kun de bedste råvarer bruges i nyskabende madlavning såvel som i klassiske ölandske og smålandske retter. Vinene udvælges omhyggeligt og ledsager både menuer og a la carte-retter i en fuldendt kombination.

Efter et skønt måltid kan du slappe af på Halltorps solterrasse med henførende udsigt over Karmarsund. De barske efterårs- og vinterdage kan du nyde foran en af gæstgiveriets fem pejse.

Følg

Rutevejledning

Rutevejledning

Information

Værelser
41
Spa
Ja
Cykeludlejning
Ja
Restaurant
Ja

Information

Læs mere

Inspiration fra

Halltorps Gästgiveri