I skærgården med udsigt over Koljöfjorden

Bokenäs Hav Spa Möten

Del artiklen her

Nyd livet i den moderne spa-afdeling, spis god mad i restauranten og bo med fantastisk havudsigt i en rummelig lejlighed på Bokenäs. Spahotellet Bokenäs Hav Spa Möten ligger i Bohusläns skærgård med smuk udsigt over Koljöfjorden, 30 km uden for Uddevalle mod Lysekil.

Bokenäs har lejligheder med hotelstandard og balkon eller terrasse. Stedet råder over en 360.000 kvm stor strandgrund med en masse muligheder for rekreation og motion. Uanset om du vil være fysisk aktiv eller ønsker at slappe helt af, er du kommet til det rette sted. Du kan boltre dig i fantastiske træningsfaciliteter med havudsigt, wellnessbassin med vandfald og vandlounge med åben pejs samt to udendørs varme kilder.

Hotellet satser på at holde niveauet højt, både når det gælder service, mad- og drikkevarer. Restauranten Hav byder på god atmosfære i et miljø, som er inspireret af skærgården. Med direkte nærhed til havet er fisk og skaldyr en selvfølgelig specialitet. Bokenäs er et firestjernet konference- og spa-anlæg, som tilbyder forskellige spa-pakker og flere muligheder, hvis du ønsker lidt ekstra luksus i hverdagen.

Bokenäs har et bredt udvalg af spa-behandlinger. Her tilbydes en lang række forskellige skønheds- og wellnessbehandlinger, så du finder nok en behandling, som lige passer dig.

Den fantastiske beliggenhed byder på mange muligheder for oplevelser i nærområdet, og Bohuslän har mange forskellige slags aktiviteter.

Følg

Rutevejledning

Rutevejledning

Information

Antal lejligheder
103
Fra Göteborg
92 km
Spa
Ja

Information

Læs mere