Overnatning og restaurant

Bauergården i Bunn

Del artiklen her

Bauergården blev indviet for nylig. Det er et gæstgiveri og konferenceanlæg i det naturskønne lille samfund Bunn uden for Gränna. Her er restaurant, café, konferencelokaler, relax-afdeling og luksuriøse hotelværelser samt standpladser til autocampers.

Bunn er et lille samfund, som ligger ved en sø af samme navn. Søen er en del af et større søsystem med Mellanbunn, Norra Bunn og Södra Bunn, der er forbundet med søen Ören via en kanal, som er farbar for mindre både og kanoer.

Hotelværelser og autocampers

På Bauergården kan man bo luksuriøst i flere forskellige lyse og landlige værelser. Der er komfortable dobbeltværelser og sågar små suiter. Og på området ved siden af hovedbygningen er der også 100 standpladser til autocampers med al tænkelig service og udstyr som el, Wifi, Canal Digital-Tv, grillpladser, toiletter, pantry, brusebad, vaskemaskine og tømningsstation til toilet og gråvand.

Der er mange muligheder for aktiviteter i området. Bauergårdens badehytte har sauna og badebro. Vandreruten John Bauer-leden går gennem Bunn, og søerne er perfekte til kano- og fisketure. I nærområdet er der flere herlige udflugtsmål som fx Gränna og Åsens By.

Historien bag Bauergården

Bauergården blev i sin tid doneret af en kvinde, som ville gøre en indsats for blinde, og dermed blev det såkaldte Blindhemmet bygget. Her kunne blinde mennesker komme og slappe af i fredfyldte omgivelser. Blindehjemmet skiftede ejere nogle gange, og den nuværende har lagt meget tid og energi i at skabe et hyggeligt mødested i Bunn. I dag hedder stedet Bauergården. Kunstneren John Bauer opholdt sig i en periode ofte på denne egn og blev inspireret af den enestående, til tider troldeagtige natur i området. Bauergården er inspireret af Bauer og naturen. Arkitekten Elisabeth Lejon har indrettet restauranten og hotelværelserne med naturen som udgangspunkt.

Følg

Rutevejledning

Rutevejledning

Faciliteter

Overnatning
Ja
Antal værelser
26
Restaurant
Ja

Faciliteter

Læs mere