Besøg et topmoderne vineri – i Skåne

Nordic Sea Winery

Del artiklen her

Lad vin og mad gå op i en højere enhed på Nordens største vineri. Nordic Sea Winery fremstiller vin i verdensklasse, og her får du hele oplevelsen serveret - fra modne druer til vin i glasset ved siden af en lækker anretning.

Er vin og mad indbegrebet af ægte livsnydelse, så venter dig en herlig oplevelse med netop de to elementer i skøn forening. Nordic Sea Winery byder velkommen til vineri og showroom med vinbar og restaurant i Simrishamn i det skønne Østerlen.  

Du træder ind i et topmoderne vineri - faktisk Nordens største – og efter nogle timer forlader du stedet igen med et stort smil på læben. Det unikke besøgsmål for vin- og madinteresserede giver dig nemlig en totaloplevelse, hvor du både kan få indblik i vinproduktion og smage på druerne sammen med en god frokost eller middag.


Nøje udvalgte druer

På Nordic Sea Winery lagres og produceres nogle af Sveriges mest populære vine. Druerne plukkes og udvælges fra forskellige steder i verden og hentes til vineriet i Simrishamn, hvor de bliver til vin af høj kvalitet. Nordic Sea Winery åbnede i 2014 for gæster og har åbent året rundt for guidede ture gennem vingården til kælderen med række efter række af vin på egetræsfade og selve vinproduktionen. 

Vin og andre delikatesser
Lige ved siden af selve vineriet ligger Nordic Sea Winery Showroom med restaurant og vinbar, hvor du kan nyde den gode vin og mad. Det dygtige køkkenteam skaber hver dag et herligt udvalg af delikatesser og menuer – ligesom du naturligvis finder et bredt udvalg af vin. Foruden vinbar og restaurant har Nordic Sea Winery forskellige lækre delikatesser og gaveartikler til at købe med hjem. Om sommeren åbner den stemningsfulde terrasse, hvor du kan få serveret et glas vin og en anretning i hyggelige omgivelser.

Nordic Sea Winery Showroom har dagligt frokoståbent, og ønsker du at nyde en middag, kan du bestille bord på udvalgte dage. Eller vælge mellem forskellige vinoplevelsespakker med en kombination af guidede ture, vinsmagninger og frokost- eller aftenmenu.

Følg

Rutevejledning

Rutevejledning

Nordic Sea Winery åbningstider

Læs mere

Inspiration fra

Nordic Sea Winery