Oplev den smukke have på rosernes hotel

Hotel Turistgården

Del artiklen her

Et familiehotel med en personlig service pakket ind i en gammel købmandsgård fra 1700-tallet. Velkommen til Hotell Turistgården.

Træk stikket helt ud, nyd de historiske omgivelser centralt i byen tæt på både havnen, restauranter og forretninger. Hotell Turistgården er indrettet i den gamle købmandsgård Aspelinska gården, der blev opført i 1700-tallet, og her får du den personlige service, som kendetegner et ægte familiedrevet hotel.


Hyggeligt hvilested på vandreturen

Hotel Turistgården er et trestjernet hotel, som ligger i Simrishamn på det skønne Østerlen. Byen ligger direkte på vandreruten Skåneleden og cykelruten Sydostleden, og naturligvis er Turistgården et oplagt mål for pauser undervejs. Hotellet tilbyder forskellige cykelpakker, så du kan komme rundt og opleve naturen og de omkringliggende byer.  Begiv dig ud på det smukke Østerlen, cykl en tur til æblemosteriet i Kivik eller besøg Mandelsmanns gård, som er kendt fra svensk tv. Om eftermiddagen kan du vende tilbage til hotellet og nyde en kop kaffe eller te og hjemmebagt kage.


Fred og ro i den frodige rosenhave

Er du et havemenneske, vil du med garanti kunne bruge timer i fred og ro i rosenhaven, hvor der er over 300 forskellige slags roser. Du behøver ingen guide, for hver rose er forsynet med billede, tekst og navne som Ingrid Bergman, Viktor Borge, Astrid Lindgren og Dronning Margrethe. 

I det hele taget indbyder Hotel Turistgården til oplevelser i naturen i og omkring hotellet. Alle årstider har hver deres charme. Foråret hvor æbletræerne blomstrer flittigt i de store æbleplantager, sommerens gule rapsmarker, der får dig til at stoppe op blot for at nyde synet - og et let måltid på en af de små cafeer. 


Oplevelser året rundt

Udeliv er i høj grad i fokus her i området, som du skal besøge mange gange for at opleve alle dets nuancer. De langstrakte strande, små røgerier i havnebyerne langs kysten er i sig selv et besøg værd, og husk også at efteråret er tid til æblehøst i det æblerige Østerlen.  Du finder altid en god madoplevelse på dine ture rundt i landskabet, hyggelige restauranter, markeder, caféer og gårdbutikker giver hver deres bud på smagen af Skåne.

Selv vinteren har sin helt specielle charme med vandreture på stranden - duftene fra havet og vind i håret. Året rundt kan du også besøge Nordic Sea Winery, en vinproducent med international klasse, der ligger blot fem minutter fra Hotell Turistgården.


Læs mere på www.turistgardenosterlen.se


Følg

Rutevejledning

Rutevejledning

Inspiration fra

Hotel Turistgården