Over 1.000 kilometer naturlig skønhed

Skåneleden

Del artiklen her

Eventyrlig natur, betagende udsigter, spændende seværdigheder og skønne oplevelser venter dig ude i det store netværk af vandrestier, som går på kryds og tværs og op og ned gennem hele Skåne.

Urskov, klipper og strande

Vandreruten Skåneleden byder på fantastiske oplevelser. Pak rygsækken, tag vandreskoene på og begiv dig ud på den 1.180 km lange vandrerute, som er inddelt i fem sektioner med 89 forskellige etaper. Fra mørke tætte urskove til mytiske stenmonumenter, fra lange sandstrande til dramatiske klippeformationer og fra blomstrende enge med græssende dyr til yndige små fiskelejer. Skåne har en utrolig varieret natur. Det bedste ved det hele er, at alt det smukke og interessante ligger indenfor ganske korte afstande, og du er aldrig længere end 30 km væk fra ”civilisationen”.

Stjernehimmel eller varme dyner

Foretrækker du at overnatte i det fri, er der masser af muligheder for at slå lejr langs med Skåneleden. Bo på en af de mange campingpladser med alle faciliteter eller vågn op i den friske luft til morgengryets fuglekvidder under dit eget træ i skoven. Vil du hellere krybe op i en varm seng efter dagens eventyrlige strabadser? Der er masser af pensionater og B&B’s i nærheden af vandreruten. Når du bliver sulten, er den nærmeste hyggelige kro eller restaurant heller ikke langt væk. Du finder overnatningssteder, seværdigheder og kroer på Visit Skåne, og du kan planlægge din rute samt meget mere på Skåneleden

Kontakt

46(0)703254234
E-mail os
Website
Kontakt

Facts box

Cykelrute
1180 km

Inspiration fra

Skåneleden