Oplev den nordvestlige del af Skåne

Nordvestskåne

I Skånes nordvestlige hjørne er naturen fantastisk og meget varieret med bølgende marker, lange sandstrande, lysegrønne bøgeskove og stejle klipper. I de større og mindre byer kan du shoppe løs, se på seværdigheder og spise på de velrenommerede restauranter.

I det nordvestlige Skåne er der korte afstande mellem oplevelserne. Her findes alt, hvad hjertet begærer af smuk og varieret natur, herligt friluftsliv, spændende eventyr og lækker mad. Helsingborg og Höganäs er skønne shoppingbyer med anderledes sager i butikkerne. Uanset om du tager herover for en uges outdoor-liv eller en weekend med shopping og god mad vil du møde venlige mennesker og livsnydere. Forår og sommer er normalt turisternes favoritter, men der er også masser at opleve efterår og vinter. For eksempel er Kullaberg i efterårsskrud et fantastisk skue, og en kølig dukkert i Øresund efterfulgt af en kulinarisk middag på en god restaurant er altid en succes. Nordvestskåne har noget for enhver smag – det er bare at vælge og vrage mellem alle de dejlige muligheder.

actor.title
Anders Ebefedlt

Find inspiration til

Natur og aktiv ferie

Tips til din tur

OPLEVELSER FOR ALLE

Tips til din tur

Overnatning

Københavns smukke baghave

Tilbud på ferie i Nordvestskåne

Nordvestskåne

Nordvestskåne

Ängelholm Båstad Golfklubb Båstad og Bjärehalvøen Birgit Nilsson Museum Dunkers Kulturhus First Hotel Kärnan Flickorna Lundgren Fredriksdal Museer Höganäs og Kullahalvøen Hotel Öresund Hotel Riviera Strand Hotel Skansen i Båstad Hotell Erikslund Hovs Hallar Järnvägens Museum Kattegattleden Kullabergsguiderna Kungsbygget Äventyrspark Margretetorp Örenäs Slott Perstorps Golfklubb Riverside Hotel Rusthållargården Söderåsens Golfklub Sofiero Slot St. Arild Golfklubb Torekov Hotell Torekovs Golfklubb Vasatorp Golfklub