Bo tæt på hav, natur og byens muligheder

Hotel Öresund

Del artiklen her

Med Øresund som nabo – og helt centralt i Landskrona – finder du Hotel Öresund. Tæt på både havet, naturen og byens mange muligheder.

Bølgerne fra Øresund nærmest luller dig i søvn, og den friske havluft giver dig fornyet energi. Læg dertil Landskronas butikker og kulturelle tilbud, og du har alle muligheder for vellykkede dage på Hotel Öresund.


Hotellet med de 132 værelser er privatejet og har aner tilbage fra 1700-tallet. Med en central placering i hjertet af Landskrona mellem Helsingborg og Malmø er du tæt på havet og blot et stenkast fra det smukke område omkring Landskrona slot.


Dage pakket med oplevelser

Med Øresund lige om hjørnet er det oplagt at udforske det våde element. Hotellet tilbyder forskellige pakker som fx en fiskepakke, hvor du sejler med båd ud på Øresund. Båden lægger til ved havnen lige udenfor hotellet, så det er nemt at stige ombord på en tur, hvor du kan fange torsk, makrel, sild og rødspætte. Er du heldig, kan du fange en pighvar. En anden mulighed er Hven-pakken, hvor du sejler ud til den smukke ø i Øresund og udforsker øen på cykel. Efter en aktiv dag på havet eller i den smukke natur, mellem kunstneriske værksteder og lokale madproducenter, bliver du sejlet tilbage til Landskrona om eftermiddagen, hvor der venter middag og en god varm seng at sove i på hotellet.


Stemning og hygge til maden

Hotel Öresund har to restauranter. Restaurant Carolina serverer en herlig frokostbuffet, mens restaurant Nils Holgersson har en smagfuld a la carte menu, der bliver serveret i historiske og hyggelige omgivelser under hotellets kælderhvælvinger. Morgenmaden for hotellets gæster bliver serveret fra buffet.

Hotel Öresund tilbyder gratis parkering for sine gæster bagom hotellet. Er du til fitness og motion, har hotellet en aftale med et sport- og motionscenter med moderne faciliteter i nærheden, hvor gæsterne kan træne gratis.

Læs mere på Hotel Öresunds hjemmesideInspiration fra

Hotel Öresund