Bo i hjertet af Helsingborg

First Hotel Kärnan

Del artiklen her

I hjertet af Helsingborg ligger Hotel Kärnan med gågade, restauranter og kulturelle tilbud lige rundt om hjørnet.

Skal det være hyggeligt og charmerende - tæt på alt? Og med morgenmad i gårdhaven eller en eftermiddagsdrink i den nyrenoverede biblioteksbar? Så skal du besøge First Hotel Kärnan.

Hotel Kärnan ligger i kort afstand fra både færgelejet i Helsingborg og banegården lige ved siden af gågaden med byliv, restauranter og forretninger. Her er du tæt på alle de oplevelser og faciliteter, der er med til at gøre selv en enkelt overnatning til en oplevelse.


Hyggeligt ophold inde og ude

Hotellet har 51 værelser, der alle er individuelt indrettede med skønne senge og hver sin helt egen stil. Biblioteksbaren er nyrenoveret og sender tankerne hen mod det klassiske engelske biblioteksmiljø: Det perfekte sted at slappe af med en drink til en stille samtale med venner og bekendte. Eller hvad med en hyggelig omgang dart? Morgenbuffeten er anerkendt for sit brede udvalg af anretninger til både den lille og den store sult med noget for enhver smag. Hotel Kärnan prioriterer lokale leverandører og mad af højeste kvalitet. Er vejret godt kan du sætte dig udenfor og spise i hotellets hyggelige gårdhave.


Afslapning eller fitness?

Ønsker du at slappe helt af efter en dag i Helsingborg og omegn kan du nyde en stund i den nyrenoverede sauna, hvor du i relaxområdet også kan se tv og bestille alt fra barmenuen. Skal pulsen op i stedet for ned, kan du henvende dig i receptionen og blive guidet til et nærliggende fitnesscenter, som Hotel Kärnan samarbejder med.


Overnatning med oplevelser

På hotellets hjemmeside finder en række forskellige pakker med overnatning og oplevelser, fx shoppingpakke, teaterpakke og golfpakke. På den måde kan du kombinere Helsingborgs mange kulturmuligheder med en overnatning på et charmerende hotel centralt i byen. 

Læs mere på First Hotel Kärnans hjemmeside


Inspiration fra

First Hotel Kärnan