Her er det dig, det handler om

Båstad og Bjärehalvøen

Båstad er en by, som man forbinder med store arrangementer, fantastiske naturoplevelser og et tag-selv-bord af aktiviteter. Oplev Bjärehalvøens dramatiske kystlinje og kuperede terræn til havs, til fods eller på cykel.

Prøv de fantastiske muligheder for tennis, sejlads, vandring, cykling og golf. Og muligheden for at nyde livet på halvøens klassiske hoteller, restauranter og wellnesscenter. Her kan du nyde livet og nyde godt af byboernes venlighed, gode service og stolte traditioner. Ofte siges det om Båstad: ”Alle er så venlige her, og vi kommer gerne tilbage”. Det skyldes, at Båstad virkelig er glad for sine gæster, og beboerne er stolte over at vise deres smukke halvø frem. Så tag til Båstad og nyd gæstfriheden, og alle de spændende oplevelser der venter der.


Cyklister, golfspillere og påskefjer om foråret

Foråret på Bjärehalvøen er vidunderligt. Cyklister fra nær og fjern dukker op i store klynger på landevejene og kæmper sig op ad bakkerne i det kuperede landskab. Golfspillerne myldrer rundt på banerne, der åbner tidligt heroppe. Så kommer påsken med kunstudstillinger og åbne værksteder. Gader og torve er pyntet med farveglade påskefjer, og mange åbner deres sommerhuse for sæsonen. Valborg og første maj er startskud for årets spæde asparges, og snart graves de nye kartofler op. Derefter fortsætter det derudaf med grøntsager, frugter og bær i stride strømme, som kan købes i de hyggelige gårdbutikker.

Sommer med tennis, festivaler og strandliv

Sommermånederne er noget helt særligt. Tennisturneringer, badning, sejlads, sport, festivaler, fester og masser af liv. De fleste har ferie, og Båstad er propfuld af glade sommergæster. Så kommer sensommeren med mere ro og fred. Det er stadig varmt i havet, og stemningen er afslappet. Cyklisterne vender tilbage, og vandrestierne lokker til lange smukke ture langs strande og klipper og afstikkere ud til Hallands Väderø med sæler på de varme badeklipper. Der er krebsegilder i de små havne, hvor folk samles og nyder de sidste uger af sommeren.

Så kommer efteråret med pragtfulde farver, svampeplukning i skovene og æbleplukning i plantagerne. Hotellerne fyldes med konference- og weekendgæster. Om vinteren sænker stilheden sig over den smukke Bjärehalvø og Båstad, som altid er et besøg værd.

Du er altid lige velkommen her - her nyder vi alle livet!

actor.title
Louise Nordström Pettersson

Guide til

Oplevelser for alle

Båstad og Bjärehalvøen på

Youtube

Det skal du se

Båstad

Båstad

Båstad Golfklubb Birgit Nilsson Museum Hotel Riviera Strand Hotel Skansen i Båstad Hovs Hallar Kungsbygget Äventyrspark Torekov Hotell Torekovs Golfklubb