Verdens største park med nordiske dyr

Skånes Djurpark

Del artiklen her

Dyreparken ligger midt i Skånes naturskønne vildmark, og her kan hele familien få vidunderlige oplevelser sammen. I får nærkontakt med dyrene og kan udforske den spændende natur.

Klap en elg

Skånes Djurpark er verdens største dyrepark med nordiske dyr. I den store dyrepark kan I se bjørne, elge, ulve, losser, gråsæler, kronhjorte og mange andre vilde og tamme nordiske dyr. Hele familien kan udforske den naturskønne vildmark og opleve de spændende dyr fra tidligt forår til sent efterår. Deltag i aktiviteter og ekspeditioner i selskab med parkens engagerede personale, så kommer I endnu nærmere på nogle af dyrene som fx elge, gråsæler og bjørne.

Fra babyboom til julefest

Oplev det store babyboom når foråret og livet bryder frem i dyreparken. Kig nærmere på de små kyllinger, grise, lam og killinger, og følg med på deres eventyr. De nordiske dyreunger vokser i takt med, at træerne og blomsterne springer ud, og hele parken står i fuld flor. Om sommeren er det højsæson i parken med nye eventyr hver dag. Tag med personalet på ekspedition eller prøv nogle af de spændende aktiviteter fra ponyridning og vandlege til rovfugleflyvning og fodring af dyrene. Om efteråret kan du opleve naturen i sit smukkeste farveskrud, og parken arrangerer både Halloweenfest og efterårsaktiviteter. I december forvandles hele dyreparken til en eventyrlig julepark med masser af julesjov for hele familien. Nisser, juleværksted, unikke oplevelser med dyrene og tusindvis af julelys skaber en magisk stemning i hele parken.

Året rundt er der forskellige morsomme og interessante aktiviteter for hele familien i Skånes Djurpark, som har åbent fra 19. marts til 6. november samt i december. Der er flere spisesteder i parken, men du kan også medbringe egen madkurv. Bliv gerne et par dage, for der er meget at se og opleve. I kan overnatte på campingpladsen eller i Grottbyn, hvor børnene vil elske at bo i en grotte.

Oplev jul i Djurparken


På udvalgte aftener i december kan du komme til en magisk fest i vildmarken. Djurparken forvandles til en fabelagtig julepark fyldt med tusindvis af julelys, nisser og værksteder i hver en krog. Danse om juletræet, få en gave af julemanden og mød alle hans rensdyr. En aften for hele familien fyldt med magiske juleøjeblikke. Der er et begrænset antal pladser til juleaftenerne, billetter kan købes på vores hjemmeside.

http://www.skanesdjurpark.se/jul


Frode får-land i Skånes djurpark 

Den 18. juni forventer Skånes Djurpark at åbne et nyt område med Frode får (Shaun the Sheep), som flytter ind på 20.000 kvm i en unik verden, opbygget omkring historien og figurerne fra tv-serien og filmen. 

Følg

Rutevejledning

Rutevejledning

Skånes Djurpark åbningstider

man
10:00 - 18:00
tirs
10:00 - 18:00
ons
10:00 - 18:00
tors
10:00 - 18:00
fre
10:00 - 18:00
lør
10:00 - 18:00
søn
10:00 - 18:00
Læs mere

Inspiration fra

Skånes Djurpark