Verdens største park med nordiske dyr

Skånes Djurpark

Del artiklen her

Dyreparken ligger midt i Skånes naturskønne vildmark, og her kan hele familien få vidunderlige oplevelser sammen. I får nærkontakt med dyrene og kan udforske den spændende natur.

Klap en elg

Skånes Djurpark er verdens største dyrepark med nordiske dyr. I den store dyrepark kan I se bjørne, elge, ulve, losser, gråsæler, kronhjorte og mange andre vilde og tamme nordiske dyr. Hele familien kan udforske den naturskønne vildmark og opleve de spændende dyr fra tidligt forår til sent efterår. Deltag i aktiviteter og ekspeditioner i selskab med parkens engagerede personale, så kommer I endnu nærmere på nogle af dyrene som fx elge, gråsæler og bjørne.

Fra babyboom til julefest

Oplev det store babyboom når foråret og livet bryder frem i dyreparken. Kig nærmere på de små kyllinger, grise, lam og killinger, og følg med på deres eventyr. De nordiske dyreunger vokser i takt med, at træerne og blomsterne springer ud, og hele parken står i fuld flor. Om sommeren er det højsæson i parken med nye eventyr hver dag. Tag med personalet på ekspedition eller prøv nogle af de spændende aktiviteter fra ponyridning og vandlege til rovfugleflyvning og fodring af dyrene. Om efteråret kan du opleve naturen i sit smukkeste farveskrud, og parken arrangerer både Halloweenfest og efterårsaktiviteter. I december forvandles hele dyreparken til en eventyrlig julepark med masser af julesjov for hele familien. Nisser, juleværksted, unikke oplevelser med dyrene og tusindvis af julelys skaber en magisk stemning i hele parken.

Året rundt er der forskellige morsomme og interessante aktiviteter for hele familien i Skånes Djurpark, som har åbent fra 19. marts til 6. november samt i december. Der er flere spisesteder i parken, men du kan også medbringe egen madkurv. Bliv gerne et par dage, for der er meget at se og opleve. I kan overnatte på campingpladsen eller i Grottbyn, hvor børnene vil elske at bo i en grotte.


Frode får-land i Skånes Djurpark 

Kom og mød Frode får i verdens eneste Frode får-land i Skånes Djurpark. Frode får-land åbnede i 2016 og er en 20.000 kvm unik verden, opbygget omkring historien og figurerne fra den populære børneserie. Her kan du hilse på Frode får og hans venner, opleve livet på Frode fårs gård eller prøve den sjove traktorbane for børn og barnlige sjæle.    

Læs mere om Frode får i Skånes Djurpark


Expedition Upp - En unik oplevelse

Se Skånes Djurpark fra oven. Fra sommeren 2017 kan du få en helt unik oplevelse fra hængebroer og udsigtsposter helt oppe under de store egetræer. Kom og se kronhjorter, bjørne, fugle og andre dyrs færd fra oven.

Følg

Rutevejledning

Rutevejledning

Skånes Djurpark Åbningstider

Vi åbner for sæsonen 2017 den. 8 april og lukker den 5. november.
man
10:00 - 16:00
tirs
10:00 - 16:00
ons
10:00 - 16:00
tors
10:00 - 16:00
fre
10:00 - 16:00
lør
10:00 - 17:00
søn
10:00 - 17:00
Læs mere

Inspiration fra

Skånes Djurpark

Skånes Djurpark på

Youtube