Havemarked i Malmø

Malmø Garden Show

Del artiklen her

Find haveinspiration på Malmø Garden Show d. 2.-4. juni 2017

Grøn fest med beplantning, leg og design

Malmø Garden Show er et årligt arrangement, som fejrer haver og grønne fingre. I år foregår havefesten d. 2.-4. juni i Slottsparken.
Her kan du se flotte udstillingshaver, kreative altaner og få masser af grøn inspiration til haven. På markedet kan du købe sommerblomster, krydderurter og frugtplanter - kort sagt alt til haven. For børnene er der Garden Shows, hvor børnene selv kan opleve have-glæden på nært hold. Derudover er der workshops og have-tips, samt mad og musik på programmet.

På Malmø Garden Show udstiller designere deres værker, så besøgerne kan blive inspireret af nyheder og have-trends. De fineste haver belønnes med en pris fra publikum og juryen. Med årene er den internationale interesse for Malmø Garden Show vokset.

- Design er international og ikke låst til et særligt land. Vi håber på endnu flere deltagere fra udlandet i fremtiden, hvervet med evner, mener John Taylor, udstillingsansvarlig.

Malmø Garden show er mere end blomster

Her finder du både almindelige og usædvanlige planter til både haver og altaner.
Der vil også være lokale madproducenter, som sælger hjemmelavet ost, karamel, forårsgrøntsager, krydderiblandinger og meget andet.


Åbningstider for Malmö Garden Shows 2017:

Fredag d. 2/6 kl. 10-18

Lørdag d. 3/6 kl. 10-18

Søndag d. 4/6 kl. 10-16

Der er fri entré.

Læs mere om arrangementet på Malmö Garden Shows hjemmeside.


Anbefalede aktiviteter