Hytteferie i Skåne

Del artiklen her

Det findes hytter i hele Skåne, ved søerne, i skoven, ved havet, på landet eller sågar inde i flere købstæder. De findes også mange forskellige prisklasser, fra de lidt mindre og enklere udrustet hytter til større og luksuriøse, ofte moderne, huse. I kan vælge mellem privatejede hytter – dem er der flest af – eller hytter, placeret i større og mindre hyttebyer.

Vil I gerne ud med stang og snøre? Så lej en hytte langs Skånes syd- og østkyst, hvor I kan opleve lystfiskeri fra kysten i absolut verdensklasse. Fra februar til maj bliver der hevet mange fine havørreder op netop her.

Spiller I golf? Så passer Borstahusens Ferieby i Landskrona godt, for her bor I i nyrenoverede og velindrettede hytter lige ved siden af Landskrona Golfklub.

Måske er I mere til at vandre? Så vælg en hytte eller ødegård i Midtskåne eller oppe i det nordlige Skåne; begge steder finder I fantastiske naturoplevelser. Kuperet som ved Skäralid i Söderåsens Nationalpark eller lidt mere fladt i Fulltofta Naturreservat nede ved Ringsjön.

Vil I ha’ sol- og badeferie? Bestil jeres hytteferie i en hytte ved en af de milelange fine sandstrande, der findes ved vest-, syd- eller østkysten.

Uanset om I er på udkig efter en uges sommerferie, nogle dages miniferie i foråret eller efteråret eller bare vil væk fra dagligdagen henover en weekend, så er hytteferie ikke bare en mulighed; det er faktisk en rigtig god mulighed!

Anbefalede aktiviteter