Tegelberga Golfklubb

Del artiklen her

Blot 20 minutter fra Øresundsbroen ligger Tegelberga Golfklubb. Denne skønne destination vil give dig oplevelsen af et komplet golfanlæg med 27 huller, kuperet terræn og et smukt design kreeret af arkitekten Peter Chamberlain. 18-hulsbanen åbnedet i 1990.

Banebeskrivelse

18-hulsbanen måler 5611 meter fra gul tee og har par på 70. 9-hulsbanen åbnede i 2002 og har par 36, mens den måler 2688 meter fra gul tee. 18-hulsbanen er placeret i typisk skånsk landskab med detaljer som gør runden ekstra betagende. De mange vandforhindringer lokker ikke sjældent bolde fra nybegyndere såvel som mere erfarne spillere, men fremfor alt belønner de den kloge spiller, der tænker sig om en ekstra gang før udslaget. Bane-designet får tankerne til at svæve i retning af klassiske engelske baner. Stikordene er velplejede fairways, silkebløde greens og flot udsigt fra flere steder.

Miljø og træningsfaciliteter

På Tegelberga Golfklubb finder du en delvist overdækket driving range, fine træningsområder og adskillige golfinstruktører til rådighed. Konference-faciliteter og en restaurant med et rigtig godt renommè bidrager til, at der er liv og god stemning over hele området fra morgen til aften.

Overnating

Tegelberga Golfklubb samarbejder med en række hoteller i forskellige prisklasser i nærheden. Se klubbens hjemmeside for en komplet oversigt.

Rutevejledning

Rutevejledning