Assartorps Golfklubb

Del artiklen her

Assartorps Golfklubb ligger perfekt mellem to af Skånes mest livlige byer: 15 minutter fra Lund og 20 minutter fra Malmø. 18-hulsbanen bringer spilleren igennem et bølgende parklandskab, og byder på varierede opplevelser hele runden igennem.

Banebeskrivelse

18-hulsbanen på Assartorps GK blev åbnet i 1990, og ligger fint placeret i det oprindelige parklandskab. Det er slet ikke umuligt at spillere, der går tidligt ud, får selskab af både kronhjorte og dådyr. Banen er åben, kuperet og krævende, men til gengæld får spillerne en magisk udsigt over området fra banens højeste punkter. Vinden kan let komme i spil, men til gengæld er området indrammet af smukke skovpartier.

Miljø og træningsfaciliteter

Assartorps Golfklubb har som mål at være en familievenlig klub og byder på fine træningsområder og et bekvemt miljø for golf-entusiaster i alle aldre. Klub-restauranten holder åben hver dag og serverer dejlige retter som passer perfekt til golf-folket.

Overnating

Assartorps Golfklubb tilbyder gunstige golfpakker i samarbejde med flere hoteller, slotte og overnatingssteder lige i nærheden. Se golfklubbens hjemmeside for mere information.

Rutevejledning

Rutevejledning