Orsa Björnpark

Del artiklen her

Udover forskellige slags bjørne kan du i Orsa Björnpark også opleve nordiske rovdyr som los, ræv, ulv og järv – alle lever de i deres naturlige miljøer i flotte anlæg. Du har også mulighed for at se blandt andet Sibiriske tigre og Persiske leoparder, på henholdsvis Tigerbjerget og i Leopard Center, som er ét af Europas største leopard-anlæg.

I Europas absolut største bjørnepark, på imponerende 227.000 m2, har du en perfekt mulighed for at opleve de store smukke dyr i deres naturlige omgivelser og rette element. I parken findes flere bjørnearter, blandt andet de kæmpestore Kamtjatka-bjørne Peter den Store og hans søster Sofia, mens Orsa Bjørnepark også har verdens største isbjørneanlæg.

Som noget helt unikt og ganske sensationelt venter Orsa Bjørnepark, i løbet af sommeren 2012, desuden at modtage de to Kodiak-bjørne Shaguyik och Taquka fra Alaska. Kodiak-bjørnen er verdens største landlevende rovdyr og har ALDRIG tidligere kunne opleves i Europa – nu får du chancen! De to moderløse bjørne blev for to år siden reddet fra Alaskas vildmark og skal nu, efter planen, have et nyt hjem i Sverige.

Følg

Rutevejledning

Rutevejledning