Naturen i Halland

Halland

Halland præges af sin lange, enestående kyst, naturen er varieret og spændende, hvilket man kan opleve blandt andet i de mere end 120 naturreservater.

I nærheden af de kystnære byer Varberg, Halmstad, Laholm og Falkenberg findes også nogle af Sveriges mest berømte strande som Tylösand, Skrea, Mellbystrand og Apelviken. Halland er også en populær helseregion med kendte spa- og wellnessfaciliteter. Også mulighederne for fremragende shopping er gode, hvor indkøbscentret Ullared spiller en væsentlig rolle.

Det er ikke kun kysten, der er et besøg værd. Hallands indland skal også opleves. Her finder du frodige skove, der dækker halvdelen af regionen, levende landsbyer, magiske søer og åer, som indbyder til unikt laksefiskeri og endda ægte vildmark til jagt. Mulighederne for at komme rundt er mange, i kano, på cykel, til hest eller til fods, der findes vandre-, vand- og cykelruter, som opfylder alle ønsker.

Halland er en golfregion. Uanset hvilket niveau du spiller på , kan vi garantere, at du finder din personlige favoritbane her. Norra banan i Tylösand, Hamra i Kungsbacka og Varberg Västra er baner, som altid placeres i toppen, når landets bedste golfbaner skal udpeges.

Mere om Halland

Se de største byer her

Halland