2. afsnit

Tommy og Annisette i Sverige

”Det er natur for alle pengene”, er Annisette og Tommy enige om. På dag to på parrets rundrejse i Sydsverige er de kørt fra Kullen tværs over Skåne til Blekinge.
Her er skove og den 186 km lange Mörrumsån, der løber ud i Østersøen. Blekinges største å er kendt af lystfiskere og verdensberømt for sine store havørreder og laks.
Dagens udfordring er nu ikke fiskeri, men river rafting, og selv om Mörrumsån kaldes en å, ligner den hverken en dansk å eller det vand i Silkeborgsøerne, hvor Annisette og Tommy i kano har gjort deres sejlererfaring.
Den stærke medstrøm og de drilske strømhvirvler er lidt for vildt for Annisette. Tommy er dog klar til at overskride sine grænser, som han siger, og han må sande, at det kan være svært at tæmme en kajak.
”Det er megakoldt – og megasjovt,” fastslår han, da han kommer op af vandet.  Se 2. afsnit i en serie på seks afsnit om Tommy og Annisettes første rejse til Sverige, og faktisk også til udlandet. Du kan se 1. afsnit her, hvor Tommy og Annisette bliver kastet ud i klatring i Skåne.

Se alle afsnit om

Tommy og Anisettes første rejse til Sverige