Vimmerby

Del artiklen her

I Vimmerby oplever I alt det, I kan huske fra Astrid Lindgrens vidunderlige historier. Et besøg i Vimmerby er som at træde direkte ind i Astrid Lindgrens mange og berømte historier. Hele ”Astrid Lindgrens Verden” er en temapark med bl.a. levende teater, hvor I kan møde Pippi Langstrømpe og alle hendes venner – og uvenner – i levende live!

Tager I på en lille udflugt ud i den smukke smålandske natur, løber I med det samme ind i de steder, hvor filmene om Emil i Lønneberg og Vi børn i Bullerbyn blev optaget. Og vil I vide mere om forfatteren og personen Astrid Lindgren, kan I besøge hendes barndomshjem Näs midt inde i byen.

I Vimmerby er I altid tæt på Smålands natur. Ligegyldigt om I begiver jer på opdagelse til fods, på cykel eller i kano, venter der jer store og minderige oplevelser. Skulle I ikke møde en elg på turen gennem skove og enge, så kan I møde elge i Virum Elgpark, hvor I til og med kan klappe de store vilde dyr.

I Vimmerby venter der mange kulturoplevelser; I kan bl.a. opleve flere gamle håndværkstraditioner og det lokale museum, som er åbent for besøgende.

Endelig er Vimmerby en hyggelig handelsby med aner helt tilbage til 1200-tallet, så den hyggelige by har en lang tradition for en god handel i de små og store butikker, caféer og restauranter.