Sightseeing med et twist

Del artiklen her

En guidet tur er den perfekte måde at opleve Stockholm på. Og der er masser af ture, hvor du kan opleve Stockholm på en lidt anderledes måde. Hvad siger du for eksempel til at hilse på spøgelserne i Gamla Stan, vandre langs tagryggene på Riddarholmen eller opleve byen med afsæt i Millennium-bøgerne? Her får du et lille udpluk af forslag til ture, som er lidt ud over det sædvanlige.

Food tours Stockholm

Oplev nogle af Stockholms bedste restauranter på denne guidede madvandring. En kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige, som byder på mad fra forskellige køkkener, kulturer og smagsområder.

foodtoursstockholm.se

Tagvandring

Kan du godt lide at komme højt til vejrs? Så er en tagvandring lige noget for dig. Sammen med sikkerhedscertificerede guider får du mulighed for at se Stockholm oppefra – et højdepunkt på din rejse.

takvandring.com

Stockholm our way

Personlige rundvisninger med guider, som elsker deres by og bare gerne vil give dig deres bedste tips til Stockholm.

stockholmourway.com

Stockholm ghost walk

Gå på opdagelse i Gamla Stans mørke gyder på denne mystiske og spændende tur gennem historien. Hør fortællinger om mord, sygdom, ildebrande, legender og masser af spøgelser.

stockholmghostwalk.com

Ocean bus

Ocean Bus er en unik sightseeingtur, som giver dig mulighed for at opleve Stockholm om bord på en amfibiebus, der både kan køre på land og i vand. På turen passerer du en lang række af byens mest kendte attraktioner.

oceanbus.se

City Photo Tour

På denne rundtur oplever du nogle af Stockholms mest populære og fotograferede steder. Med andre ord: en postkortrundvisning!

cityphototour.com

Stockholm Adventures

Hvis du godt kan lide at tage ud på eventyr, er de her ture lige noget for dig. Stockholm Adventures tilbyder guidede ture og aktiviteter som for eksempel bådsejlads, kajakroning, cykling, skøjteløb, sejlture, RIB-sejlads og safari.

stockholmadventures.se

Explore Stockholm

Med Explore Stockholm får du en privat rundtur i taxa, hvor lyde, billeder, film, kommentarspor, musik og byen selv interagerer. “Explore Stockholm Crime” giver dig et indblik i de seneste årtiers vigtigste gerningssteder i Stockholm.

explorestockholm.se

ABBA The Museum/Bådtur

Nyd en idyllisk bådtur fra det centrale Stockholm og rundt om den smukke ø Djurgården, mens du lytter til historien om det svenske popfænomen ABBA. Turen kan kombineres med et besøg på ABBA The Museum, hvis du vil have den ultimative ABBA-oplevelse i Stockholm!

stromma.se/en/stockholm/sightseeing/sightseeing-by-boat/ab-ba-the-museumboat-tour/ba-the-museumboat-tour/

Millennium-tur

Oplev Stockholm i Mikael Blomkvists og Lisbeth Salanders fodspor. Turen er tilrettelagt sådan, at I kommer forbi flere af de steder, der optræder i Millennium-bøgerne og -filmene, men du får også mere at vide om det historiske og moderne Stockholm og byens indbyggere.

stadsmuseet.stockholm.se/In-English/Guided-tours/Millennium

Ballonflyvning

Nyd byen fra fugleperspektiv. Stockholm er en af de få hovedstæder i verden, som du kan opleve fra en luftballon.

uppner.se farochflyg.se

Anbefalede aktiviteter