Guidede ture til fods

Del artiklen her

TAGVANDRING

Kan du godt lide at komme højt til vejrs? Så er en tagvandring lige noget for dig. Sammen med sikkerhedscertificerede guider får du mulighed for at se Stockholm oppefra – et højdepunkt på din rejse.

www.takvandring.com

SPØGELSESVANDRING

Gå på opdagelse i Gamla Stans mørke gyder på denne mystiske og spændende tur gennem historien. Hør fortællinger om mord, sygdom, ildebrande, legender og masser af spøgelser.

www.stockholmghostwalk.com

MILLENNIUM

Stieg Larssons Millennium-trilogi er en international succes. Denne rundvisning på Södermalm fører dig til nogle af de steder, som du kender fra bøgerne og filmene. Og ikke mindst til nogle af Stockholms bedste udsigtspunkter.

www.stadsmuseum.stockholm.se

KUNST I UNDERGRUNDSBANEN

Mere end 90 af Stockholms 100 undergrundsstationer har en unik udformning med spændende kunst og udsmykninger. Få en guidet rundvisning, og hør mere om arkitekturen, kunsten og kunstnerne, eller kør rundt i byen på egen hånd. Rundvisningerne kræver kun en gyldig billet.

www.sl.se

Foto: Takvandring Stockholm AB

STOCKHOLM OUR WAY

Personlige rundvisninger med guider, som elsker deres by og bare gerne vil give dig deres bedste tips til Stockholm.

www.stockholmourway.com

FOTOVANDRING

På denne rundtur oplever du nogle af Stockholms mest populære og fotograferede steder. Med andre ord: en postkortrundvisning!

www.cityphototour.com

MADVANDRING

Oplev nogle af Stockholms bedste restauranter på denne guidede madvandring. En kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige, som byder på mad fra forskellige køkkener, kulturer og smagsområder.

www.foodtoursstockholm.se

Anbefalede aktiviteter