Skiferie i Hundfjellet, Sälen

Hundfjället

Del artiklen her

Hundfjället er en rigtig god familiedestination, der uden tvivl vil kunne indfri hele familiens forventninger og give alle en herlig fjeldoplevelse med hjem. En skiferie i Hundfjället er fyldt med perfekt skiløb, sjove oplevelser og hyggeligt samvær.

PÅ ALPIN SKI I HUNDFJÄLLET

Når du vælger Hundfjället vil I samtidig nyde godt af Tandådalens varierede skiterræn og faciliteter. Fra Hundfjället går nemlig en forbindelseslift til Tandådalens ski-område. Liftene mellem de to skiområderne, er effektive og nemme at benytte, men skulle det knibe for de mindste og begynderne, står venligt liftpersonale altid parat til at give en hjælpende hånd. Udvalget af pister er meget varieret, med masser af brede og lette bakker for børn og begyndere, mens eksperten – der virkelig søger ”kam til sit hår” – kan finde Sälens stejleste pist ”Väggen”.

PÅ LANGREND I HUNDFJÄLLET

Langrends-entusiasterne kan benytte fjeldets 7 km vel-præparerede langrends-løjper, som er fordelt på ruter med længder på 2 og 5 kilometer. Der er også en lysløjpe på 2 kilometer til en stille aftentur på ski i landskabet. Langrend må selvfølgelig anbefales at prøve, selvom familien er taget på ”slalom-ferie” – det kan sagtens kombineres. Skiudstyr kan naturligvis lejes, så prøv en tur i langrendssporet for motionens eller naturens skyld – herligt!

PISTEKORT

Du kan her på siden downloade pistekort over Hundfjellet. Kortet giver dig hurtigt overblik over pister, lifte, spisesteder og områdets øvrige tilbud.

AKTIVITETER I HUNDFJÄLLET

Udover skiløbet kan familien også benytte Hundfjällets badeland med eventyrbad, opleve en snescooter-safari eller måske en spændende fartfyldt tur med hundeslæde. Mulighederne på Hundfjället er mange, så der er garanteret ingen, der vil komme til at kede sig.

Stedets snegaranti gælder fra midten af december til slutningen af maj og betyder at du i perioden kan regne med minimum 15 åbne piste i området Tandådalen/Hundfjället og Lindvallen/Högfjället. Læs mere om SkiStars snegaranti her.

LEJ HYTTER I HUNDFJÄLLET

Du kan leje lejligheder og hytter i Hundfjället med plads til 4-8 personer. Hytterne og lejlighederne ligger tæt ligger tæt på liften.

MERE INFO OM HUNDFJELLET

Læs mere om aktiviteter, muligheder for skileje, SkiPass, skiskole samt sne og vejr i Hundfjället og book din næste skiferie på skistar.com


LÆS MERE OM ANDRE SKISTAR DESTINATIONER I SÄLEN:

Lindvallen
Tandådalen
Högfjället

Ski info

Antal pister:
22
Antal lifter:
18
Antal rullebånd:
4
Lagrendsløjper:
2
Funpark:
0

Ski info

Læs mere

Pistefakta

Grøne pister
5
Blå pister
4
Røde pister
9
Sorte pister
4
Se pistekort

Inspiration fra

Hundfjället