Oplev den franske have og kunst på herregården

Katrinetorp Landeri

Del artiklen her

Smuk herregård fra 1800-tallet med køkkenhave, park, vindyrkning og drivhus. Der er ofte udstillinger, og man kan til hver en tid nyde restauranten med den store udendørs servering. Katrinetorp ligger nogle kilometer syd for Malmø. Der er åbent året rundt, og entréen er fri.

Katrinetorp er et såkaldt "landeri" - en slags gård, som tidligere var eget af borgerne selv. De brugte den både rekreativt og som supplerende indkomst. Empiregården, som blev påbegyndt i 1800 er nu blevet renoveret, så man igen kan komme ind til caféen, gårdbutikken og haven, som er udført i engelsk stil.

I løbet af året arrangeres der både markeder og koncerter på Katrinetorp. Se planerne for det kommende år.


Arrangementer i 2017

Forårsudstilling: "Åben sindet - det sker med hænderne, fra 1.-17. April. 

Her kan du se kunst fra eleverne på Valdemarsro Gymnasium i Malmö, som udstiller værker i forskellige teknikker og materialer: maleri, skulptur, tekstil, træ og animations film. Alle udstillende kunstnere har en form for funktionsnedsættelse og arbejder ud fra deres egne forudsætninger.

Forårsfest, 1. maj.

Syng foråret ind sammen med koret på gårdspladsen. Der arrangeres forskellige aktiviteter for børnenen og er du nysgerrig efter at se gårdens indretning, kan du udforske Katrinetorps sale og rum. Caféen i Katrinetorps gårdhave har åbent hele dagen. Der er fri entre!

Følg

Rutevejledning

Rutevejledning

Inspiration fra

Katrinetorp Landeri