Charmerende hotel i hjertet af Malmö

First Hotel Mortensen

Del artiklen her

Lille, personligt og hyggeligt hotel i hjertet af Malmø indrettet i et af byens smukkeste huse fra 1800-tallet.

Oplev historiens vingesus, når du træder ind ad døren til First Hotel Mortensen i Malmø. Her bliver det antikke blandet med det moderne i stemningsfulde omgivelser i den karakteristiske bygning fra 1800-tallet, der af mange bliver betragtet som et af de smukkeste i byen fra denne tid. 


Smagfuld indretning

First Hotel Mortensen ligger i centrum af Malmø med Stortorget, Gustav Adolfs Torg og Lilla Torg lige uden for døren. Dermed bor du så centralt som muligt med butikker og de hyggelige restauranter og cafeer lige rundt om hjørnet. 

Hotellet er ikke så stort, men til gengæld meget personligt og smagfuldt indrettet med antikke og stilfulde møbler i skøn forening med det moderne udstyr, man som gæst har brug for. Værelserne varierer i størrelse og udstyr – inklusive nogle med både sofagruppe og minibar.


Mere af alt det gode på menuen

Maden er et særligt kapitel på Hotel Mortensen. Dagen starter med den populære, store morgenmadsbuffet, hvor du bliver forkælet med både varme retter, stort müsli-sortiment og forskellige slags brød, ost og kiks. Restauranten, Brasserie Mortensen, står i det hele taget for veltilberedt mad med fokus på gode råvarer. Udover morgenmadsbuffeten er der også en brunchbuffet med mere af det hele for gæster om lørdagen med alt fra croissanter til friske smoothies. Det er også her, du nyder dagens frokost og kan glæde dig over et menukort om aftenen med nøje udvalgte retter. Maden serveres i en restaurant med åbent ind til køkkenet, så gæsterne kan se kokkene i fuld koncentration, hvilket giver madoplevelsen et ekstra pift.

Der findes flere parkeringshuse i nærheden, hvor du kan efterlade din bil og begive dig ud i Malmø til fods. Har du brug for ekstra motion, får du rabat på et døgnåbent træningscenter i nærheden, når du har booket et ophold på Hotel Mortensen. 

Læs mere om Hotel MortensenInspiration fra

First Hotel Mortensen