Det er meget sjovere at feste løs i Malmø

Begivenheder i Malmø

Del artiklen her

Der foregår en masse i Malmö. Musikforestillinger, teaterscener og forskellige festivaler får byen helt op på kogepunktet, især i sommerhalvåret.

Malmö Garden Show 2.-4. juni

Malmö Garden Show er året store blomsterfest. I år arrangeres havefesten for sjette gang, og helt som det plejer at være, bydes der på idéhaver, balkoninspiration, marked og en masse god mad. Oplev tre herlige dage i den frodige slotshave, lige ved kanalen i slotsparken. Malmö Garden Show er et stort trækplaster, som forrige år lokkede næsten 50.000 haveelskere hertil. Gratis entré.

Sommarscen Malmö, juni - august

Oplev ny musik og kultur på uventede og smukke steder rundt omkring i Malmø. Hele byen forvandles med udendørs teaterscener, koncerthaller og kunstudstillinger. Tag madkurven med eller snup en ”korv med mos” og nyd det hele fra danseshows i Pildammsparken til jazzkoncerter i solnedgangen over Øresund. Desuden er alle arrangementer helt gratis!

Big Slap 4.-5. august

Den populære house festival Big Slap løber af stablen for femte år i træk, og den fortsætter med at vokse. Oplev en fantastisk stemning på Tallriken, hvor Pildammsparken danner smuk ramme om det store koncertområde.

Jenny Leyman

Malmöfestivalen. 11.-18. august

Sveriges største byfest. Siden 1985 har Malmöfestivalen fyldt byens gader og torve til bristepunktet med mad, musik og mennesker i festhumør – og det bliver bare bedre og bedre for hvert år. Internationale artister og musikere afløser hinanden på scenerne, og på byens gadehjørner fortsætter dansen til langt ud på de små timer. Gå heller ikke glip af den store krebsefest på Stortorget, som ifølge traditionen sparker festen i gang den 12. august.

VM delfinale i skateboard. 25.-27. maj

Sidste års VM-finale i skateboard i Malmö, som var den første af sin slags, var en stor succés. I 2017 kan du igen opleve skateboarding i verdensklasse, når de professionelle skatere dyster i delfinalen i VM i skateboard, som afholdes i Malmö den 25.-27. maj.

Mode Live. 6.-7. oktober

Et af årets absolutte modehøjdepunkter i Øresundsområdet. Mode Live går ind på sit andet år efter den populære debut i 2015. Her handler alt om mode, skønhed og livsstil med fokus på svensk og skandinavisk design.

Malmö Älskar Mat. 20.-22. oktober

Simpelthen en skøn uge med en madfestival, som viser Skånes store brede udvalg af dejlige produkter, rå- og drikkevarer, madhåndværk og dygtige kokke. I ugens løb kan du få smagsprøver på frokostrestauranter, foodtrucks og after work-steder. Malmö Älskar Mat afrundes med en stor kulinarisk fest i selskab med kokke og restaurantfolk på Malmö Live den 28. oktober.

Anbefalede aktiviteter