Hurtigt til Sverige

Transport til Malmø

Del artiklen her

Det er nemt at komme til Malmø. Her følger et overblik over dine transportmuligheder.

Med færge

Scandlines sejler ca. hver halve time hele døgnet mellem Helsingør og Helsingborg.
På kun 20 minutter er du i Sverige. Om bord på færgerne har du mulighed for at shoppe og nyde en god kop kaffe med wienerbrød eller en frisksmurt sandwich. Shoppen og FoodXpress er åben døgnet rundt.
Bestil din overfart her

Med tog

Øresundstogene kører hvert 10. minut, og det tager kun 35 minutter fra Københavns Hovedbanegård. Tog til Malmø stopper også på Nørreport og Østerport, og den nemmeste måde at købe billet er i en af de mange sølvgrå automater, hvor man hurtigt kan angive Malmø som sin destination. Togene stopper selvfølgelig på Malmø Centralstation midt i byen, men også på Trianglen, som er et Malmøs store shoppingcentre.

En enkeltbillet til Malmø koster 88 DKK
En returbillet til Malmø koster 176 DKK

Sådan køber du billet hos DSB
DSB - rejser over sundet

Med bus

Togene kører over Øresundsbroen, og på den kører også busser, som går ca. en gang i timen mandag til lørdag, og blandt andet har afgange fra Kongens Nytorv.

Al transport over Øresundsbroen

Med bil

Det er også nemt at tage bilen til Malmø, og hvis du tager turen mere end bare en gang om året, kan det betale sig at anskaffe en Brobizz. Der er mange parkeringspladser i Malmø, og med et Malmø Citykort får du gratis parkering de fleste steder i byen samt en masse andre fordele og rabatter.

Anbefalede aktiviteter