Her finder du parkeringspladserne

Parkering i Malmö

Del artiklen her

For de, der ønsker at have egen bil med til Malmø, er parkering ikke noget problem. Malmø har en behagelig og velordnet trafik, samt masser af parkeringsmuligheder. En kør-selv-tur kan derfor være en god og praktisk mulighed.

Det centrale Malmø har hele ni store parkeringshuse. Åbningstiderne og priserne varierer, men du kan altid betale med dit kreditkort. Der er blandt andet også gode parkeringsmuligheder ved alle de store indkøbscentre, hvoraf Triangeln, Caroli og Hansacompagniet er blandt de mest centrale.

Lån gratis cykel og klapvogn i parkeringshuset ”Anna”

I det 13-etager store parkeringshus ”Anna”, som ligger supercentralt lige ved siden af bymidten på Drottninggatan på den anden side af kanalen, kan du udover at parkere også gratis låne cykel, klapvogn og paraplyer, når du parkerer.

Christinehof Ekopark arbejder for at sikre naturrigdomme og kulturlandskab i det sydøstlige Skåne.

Zone-system

Ved parkering i p-båse i, og omkring, Malmø centrum gælder et særligt ”zone-system”. Parkeringstaksten er nemlig inddelt i tre prisklasser markeret med farve-kategorierne ”grøn”, ”hvid” og ”rød”, hvoraf ”grøn” er billigst og ”rød” parkering dyrest. Opdeling er baseret på geografiske lokaliteter i byen og tider på døgnet. Du kan læse mere om parkeringsafgifter i Malmø her.

Kort over P-områder

PMalmø har på deres hjemmeside et detaljeret kort over P-områder, hvor du kan finde information om parkeringsmulighederne i hele det centrale Malmø. Det er generelt lettere at finde parkering i Malmø end i København.

Husk dit kreditkort

HUSK dog at have et kreditkort ved hånden når du skal parkere i Malmø, da det mange steder ikke er muligt at betale med kontanter (automaterne har ikke altid møntindkast). Læs mere om betalingsmulighederne her.

Anbefalede aktiviteter