Et idyllisk strandhotel

Strandflickornas Havshotell

Del artiklen her

Oplev et idyllisk strandhotel med indretning fra begyndelsen af 1900-tallet og følg med på østers- og muslingeture.

Kong Oskar II’s besøg i Lysekil i begyndelsen af 1900-tallet har været inspirationskilde til Strandflickornas Havshotell. Alle værelser har forskelligt tema og indretning. Vil du være skipper på kaptajnens kahyt, opleve charmen i Hannas pigekammer eller bo på et værelse med tyrkiske dufte? Samtlige værelser har eget bad, TV og gratis WI-FI.

Badepaviljonen er hotellets mest populære og eksklusive sted. Her kan du hoppe i vandet fra badebroen, sidde i det udendørs spabad eller bag glasvæggen i saunaen og spejde ud over Gullmarsfjorden.

I juli 2013 åbnedes seks nye hotelværelse og et smukt orangeri, hvor gæsterne kan slå sig ned og nyde en god middag.

Fra Norra Hamnen i Lysekil udgår østers- og muslingeture, hvor du kan plukke dine egne muslinger for siden at tilberede dem, inden de nydes oppe på en smuk klippe. Derefter går turen videre for at finde østers. Saml både muslinger og østers og lær mere om havets mange delikatesser. Det er en uforglemmelig oplevelse i afslappede og fantastiske omgivelser.

På tirsdage i lavsæsonen samt i juletiden serveres en 3-retters middag på hotellet. Her bydes der på hjemmelavet fiske- og skaldyrssuppe til forret, friske rejer med tilbehør til hovedret og selvfølgelig en herlig dessert.

Rutevejledning

Rutevejledning

Fakta

Antal værelser
22
Badeplads
100 meter
Restaurant
Ja