Söderåsens Golfklub

Del artiklen her

Söderåsens Golfklub tilbyder en kombineret park- og skovbane, der ligger cirka 20 minutters køretur udenfor Helsingborg. Dette komplette golfanlæg holder en meget høj standard og hurtige greens og stor variation er stikkord for hvad der møder spillerne. Söderåsens Golfklub har haft værtsskab for flere internationale pro-turneringer i over 20 år.

Banebeskrivelse

Banen byder på en relativt svær start, hvor hul 2 regnes som både et af banens flotteste og ikke mindst vanskeligste. Et gennemtænkt udslag med en svag fade giver den allerbedste start, og derefter kræver hullet et rigtig godt indspil over ent vandforhindring, der vogter greenen.

Efter de første ni huller passeres klubhuset, og spillerne opfordres til at nyde en kop kaffe før det går løs på back-nine. Ved udslaget på hul 10 er der vandforhindringer på højre side, mens en stor plateau-green udgør udfordringen på hul 11. På hul 12 findes masser af høje egetræer som naturlige forhindringer. Alt i alt byder Söderåsens GK på en spændende golfrunde, hvor spilleren får brug for alle køllerne i baggen.

Miljø og træningsfaciliteter

Söderåsens Golfklub blev etableret i 1966, og har arrangeret turneringer som Siab Open (NCC Open) på Challenge og Telia Tour hele elleve gange. Træningsområdet har flere greens, og driving rangen holder åbent døgnet rundt. Man kan vælge mellem at slå ud fra måtter eller græs. I klubhuset er der restaurant og en pro-shop, som rummer alt det essentielle. I løbet af 2013 vil klubben anlægge en 6-huls korthulsbane, mens trænings-greenen ”Treflaggsgreenen” åbnes vi foråret 2013.

Overnating

Söderåsens Golfklub tilbyder golfpakke med greenfee og overnating i samarbejde med hoteller i nærheden. Se hjemmeside for mere information. Desuden har klubben en opstillingsplads for mobile home og campingvogn med el. Pris: 100,- per døgn. Faciliteter og restaurant i klubhuset.

Find aktuelle tilbud her.

Rutevejledning

Rutevejledning