5 år med humor

Lund Comedy Festival

Del artiklen her

Lund Comedy Festival er Nordens største humorfestival, som hvert år indtager universitetsbyen Lund i fire dage. På de mange scener kan man opleve både internationale og svenske stjernekomikere.

Festivalen har kun eksisteret i fem år, men er allerede blevet Nordens største og mest internationale. Festivalens forbillede er Edinburgh Festival Fringe, verdens største humorfestival.

Nordens største humorfestival

Over fire sensommerdage, fra 2. til 5. september, indtages Lunds gamle bymidte af liv og glade dage. Nordens største humorfestival gæstes af svenske topkomikere og internationale stjerner, såsom Bil Bailey, Gunhild Carling og Axel Edelmand. Der er flere hundrede fantastiske komikere, som underholder for fuldt blus.

Festivalen søger at dække alle behov, hvilket naturligvis også inkluderer mad og drikke. Der er derfor arrangeret et stort udvalg af spisemuligheder i forbindelse med festivalen. Og så er Lund jo i forvejen en by, som er kendt for sin gode gastronomi.

I april løftes sløret for lidt af alt det, festivalen kommer til at rumme, så tag et kig, det kan være en eller flere af dine favoritter kommer, og måske får du mod på at høre noget nyt. Der er masser af overnatningsmuligheder i Lund.

Følg

Rutevejledning

Rutevejledning

Kontakt

E-mail os
Website
Kontakt

Om Humorfestivalen

Start
2/9
Slut
5/9
Performere
100+

Om Humorfestivalen

Læs mere