En helhedsoplevelse på Villa Sjötorp

Hotel Villa Sjötorp

Del artiklen her

Besøg det smukt renoverede sommerhotel med værelser i tidlig 1900-talsstil.

Hotel Villa Sjötorp ligger syd for Uddevalla og nord for Stenungsund. Villaen blev opført som en sommerbolig til Emil Haeger i 1901. I dag er der hotel og restaurant samt konferencefaciliteter.

Værelserne er indrettet i stilen fra den tid, hvor huset blev bygget, men der er taget hensyn til moderne krav om komfort. Der er badestand i nærheden af hotellet og tre minutters gang til en af Sveriges smukkeste golfbaner. Skoven og klipperne lokker med herlige vandreture, og der er muligheder for fiskeri, sejlads, kajak- og cykelture.

Stig ombord på fiskerbåden M/S Märta og tag med ud i Bohusläns smukke skærgård.

Tør du møde vejret på havet? Vejret ved vestkysten kan på et øjeblik skifte fra strålende sol og spejlblankt hav til kraftig vind og mørke regnskyer. Men bådens dygtige skipper passer godt på, så du kan føle dig tryg ombord og låne noget varmt tøj, hvis du fryser.

Er du vild med havets delikatesser, så skal du smage på friske muslinger. De tilberedes med lidt olie, løg og hvidvin og serveres sammen med nybagt brød og passende drikkevarer. Muslinger kan du også plukke selv på en muslingeekspedition, som varer omkring fire timer. Hjemme på Villa Sjötorp står kokken klar med dejlig mad, baseret på lokale råvarer, som serveres i hotellets flotte spisesal.

Efter en god nats søvn venter en herlig morgenbuffet med levende lys. Nyd drømmetilværelsen på Villa Sjötorp inden du vender tilbage til hverdagen igen.

Følg

Rutevejledning

Rutevejledning

Kontakt

+46(0)52220174
E-mail os
Website
Kontakt

Fakta

Restaurant
Ja
Åbent
Året rundt
Morgenbuffet inkluderet
Ja