Prøv gastronomiske godbidder i Höganäs

Höganäs Saluhal

Del artiklen her

Tag til den historisk interessante torvehal i Höganäs. Her kan du både købe keramik, lokale delikatesser og boligtilbehør.

Siden 1835 har Höganäs været kendt for saltglaserede krukker og skåle. Faktisk er de et vartegn for hele området. I dag er keramikproduktionen mindre, mens glæden ved god madkultur blomstrer. Det sker i de lokaler, hvor keramikken før blev brændt i store ringovne af sten. Stedet er nu omdannet til et enestående, overbygget marked med spændende arkitektoniske detaljer. Her kan du udvikle og udforske din kulinariske sans med lokale delikatesser og råvarer. Ligesom du kan finde spændende kunsthåndværk, gode ting til din bolig og lækkert tøj.

Torvehallen har åbent alle dage

Du kan besøge torvehallen og de tilhørende restauranter alle ugens dage. Nyd en lækker frokost eller brunch. Kig rundt. Sans duften af brød, der er ved at blive bagt i en stenovn. Køb nogle af alle de gode lokale produkter med hjem. Husk at udforske de forskellige butikker. Besøg fx galleributikken som kunsthåndværkersammenslutningen Höganäs har på stedet. De arbejder med brugskunst i keramik med fokus på form, funktion og kvalitet på et højt internationalt niveau. Gør et fund til dit hjem. Eller to. Find lækkert tøj og andet godt.

Nu du er her, så benyt lejligheden til at udforske Höganäs og nærmeste omegn. Uden for Torvehallen, lige rundt om hjørnet, finder du fx en restaurant, som er helt sin egen. Navnet er Garage Bar og her kan du nyde enkle retter i et meget utraditionel, men sanselig ramme – nemlig et gammelt bilværksted. Stedets burgere bliver rost til skyerne. Husk også at besøge Iittala Outlet i byen. Den ligger ikke mange meter fra Torvehallen, og her kan du gøre indkøbskup blandt mærkevarer som Iittala, Rörstrand, Hackman, Höganäs Keramik, Arabia og Fiskars. Her finder du partivarer, anden sortering og udgående varenumre til stærkt nedsatte priser. Spar op til 50% i forhold til normalprisen. Læs mere om Höganäs saluhall her.

Følg

Rutevejledning

Rutevejledning

Åbningstider

Man-fre
10-18
Lør-søn
10-16
Restauranten:
Man-fre
11-14
Lør-søn
12-15

Åbningstider

Læs mere

Inspiration fra

Höganäs Saluhal