Nul meter fra havet

Gullmarsstrand Hotell

Del artiklen her

Så tæt på vandet du kan komme i det idylliske fiskerleje Fiskebäckskil – Gullmarsstrand Hotell & Konferens

Gullmarsstrand hotel er beliggende i det idylliske fiskerleje Fiskebäckskil, midt i Bohusläns skærgård i Vestsverige. Hotellet ligger så tæt på vandet, man overhovedet kan komme, ude på en mole med udsigt over Gullmarsfjordens øer og klipper.

Roen og stilheden er hotellets varemærke, men skulle du få lyst til oplevelser og eventyr, er der sandelig mange muligheder for dette. Gullmarsstrands 142 senge er alle placerede i smagfuldt designede værelser med strålende havudsigt ved kanten af havet. Ikke mange restauranter ligger så smukt som hotellets Restaurang G, der har åbent året rundt fra mandag til fredag. Inden eller efter middagen kan du slå dig ned med en drink i den nye veranda, som svæver over vandet.

Du bør absolut besøge Sinnenas Havsbad, hotellets spa og badehus, som står på pæle ude i vandet. Her kan du nyde det i saunaen efter en dukkert i det salte hav. Udsigten er pragtfuld!

Gullmarsstrands personale hjælper dig gerne med passende forslag til aktiviteter; mest populært er alle former for bådture, fx sælsafari langs kysten.

Fakta

Pakketilbud
Ja
Antal senge
142