Kvalitet og nydelse i fredfyldte omgivelser

Falsterbonäsets Spa

Del artiklen her

I nærheden af Øresundsbroen og Malmø finder du en eksklusiv oase, som tilbyder nydelse i topklasse. Falsterbonäsets Spa ligger smukt indrammet af fredfyldt natur ved en af Skånes smukkeste strande, Ljunghusen strand.

Tag en pause fra storbyens jag og få ny energi. Fang dagen og nyd den friske havluft, stilheden og roen.

Spa i fred og ro

Besøg spa-loungen hvor du blandt andet kan boltre dig i japanske klorfri bade både ude og inde og slappe helt af i aroma- eller tørsauna med udsigt over havet og naturen. Du kan også få en fodbehandling med stimulerende fodbad. Fra saunaen er der blot et par skridt ned til havet, hvor du kan køle dig af med en opkvikkende dukkert. I restauranten kan du bagefter nyde den gode mad med tilhørende drikkevarer til udsigten over havet og naturen. Maden er tilberedt af friske lokale råvarer.

Falsterbonäsets Spa tilbud

Livsnyderpakke
Vi guider dig gennem det skønne og afslappende spa-ritual, som du siden selv kan udføre i dit eget tempo. Du har fri adgang til spa-loungen, hvor du blandt andet kan flyde ud i de japanske klorfri bade (37 grader) både ude og inde. Du kan også slappe af i aromasaunaen med udsigt over havet og naturen for siden at køle af med en opkvikkende dukkert i havet udenfor. I relax-afdelingen kan du slænge dig i en hængestol foran pejsen med et glas Cava. Her handler det kun om dig.

– Fri adgang til spa-lounge med varme bade ude og inde, sauna, kolde bade og relax-afdeling.
– Lån af badekåbe, håndklæde og tøfler samt frugt, te og vand i loungen
– Et glas Cava, 2-retters menu samt kaffe/te og kage
– 25/50 minutters wellness-behandling

Søndags retreat
Fang dagen og nyd den i frisk havluft, uforstyrret stilhed og ro. Opvarm din krop og sjæl i en hed sauna og tag en opfriskende dukkert i havet bagefter. I spa-loungen sætter du guldkant på livet i de varme bade og kan nyde udsigten over den smukke natur.

– Fri adgang til spa-lounge med varme bade ude og inde, sauna, kolde bade og relax-afdeling
– Fisk og skaldyrssuppe med safran-aioli og hvidvin
– Lån af badekåbe, håndklæde og tøfler samt frugt, te og vand i loungen

Falsterbonäsets Spa åbningstider

Læs mere

Inspiration fra

Falsterbonäsets Spa