Historiens vingesus i centrum af Helsingborg

Elite Hotel Mollberg

Del artiklen her

Det ærværdige Elite Hotel Mollberg er et af Sveriges ældste hoteller. Den pragtfulde bygning ligger midt på Stortorget i Helsingborg med trapperne op til Kärnan og byens pulserende liv udenfor døren.

Fortid og nutid i skøn forening

Lige siden 1300-tallet har man tilbudt logi til rejsende, netop der hvor Elite Hotel Mollberg ligger. Store dele af den nuværende elegante bygning stammer fra 1800-tallet, hvilket mærkes tydeligt når du stiger ind i den fornemme reception. Alle de 131 værelser er personligt og smagfuldt indrettet i moderne stil med minibar, arbejdsplads, wifi og aircondition, men med respekt for hotellets gamle aner. Her bor du midt på Stortorget i Helsingborg med byens restauranter, shoppinggader, havnepromenade og alle seværdighederne lige i nærheden.

Populære restauranter og berømt morgenbuffet

Mollbergs har tre populære restauranter; I den imponerende søjlesal ligger Café le fil du Rasoir, som er et moderne fransk brasserie med et bredt udvalg af internationale retter. I den genuine engelske pub The Bishop’s Arms kan du smage på Helsingborgs største øl- og whiskysortiment. Det seneste skud på stammen er den hyggelige Paolo’s, et nyt restaurantkoncept med et bugnende udvalg af italienske delikatesser. Desuden er Mollberg berømt for sin store lækre morgenbuffet, der også tiltrækker andre end hotellets egne gæster.

Elite Hotel Mollberg har 131 moderne værelser fra standardrum til suiter, 3 restauranter, relaxafdeling med sauna samt flere konferencelokaler med plads til maks. 85 deltagere. Endvidere er hotellet et populært mødested for alle, der vil spise godt og nyde livet.

Følg

Rutevejledning

Rutevejledning