Bo med citypuls i Helsingborg

Elite Hotel Marina Plaza

Del artiklen her

Elite Hotel Marina Plaza er et populært hotel i Helsingborg. Det ligger direkte på kajen med livlig færgetrafik og byens rejsecentrum Knutpunkten lige udenfor.

Med færgerne til Danmark og hele byen for dine fødder

I et moderne og internationalt miljø med tog, busser, taxaer og færgerne til Danmark lige uden for døren kan hotelgæsterne nyde såvel byens puls, som hotellets pragtfulde udsigt over havnen og byen. Midt i Helsingborgs knudepunkt og centrum ligger Elite Hotel Marina Plaza med 194 moderne værelser, hvoraf flere har udsigt over sundet. Alle hotelgæster har fri adgang til wifi og kan træne i fitnesslokalet eller slappe af i saunaen.

Hotellet har et varieret udvalg af restauranter. Vælg mellem a la carte-restauranten Marina Bar & Bistro, The Bishop’s Arms som har et stort øl- og whiskysortiment samt en dejlig pubmenu eller slap af i den store lobbybar. I sommermånederne er der udendørs servering på hotellets terrasser, hvor du kan sidde og spejde ud over havet, bådene og menneskemylderet – lige på kanten af Øresund.

Weekendgæster, konferencedeltagere, par og familier

Hotel Marina Plaza tilbyder et moderne og behageligt ophold på Helsingborgs bedste beliggenhed. Her kan du slappe af, spise dejlige middage, sove ud i skønne senge og nyde den lækre morgenbuffet i international atmosfære. Såvel weekendgæster som forretningsrejsende og par eller familier trives godt på dette hotel. Desuden er der nærhed til alt det spændende Helsingborg kan byde på: gågaderne og en masse barer og restauranter, Dunkers Kulturhus, Tropikariet, Frederiksdals haver og Sofiero Slot samt meget mere.

Siden åbningen i 1991 har Marina Plaza været et populært konferencehotel. Den optimale beliggenhed, restauranterne og den fleksible, store konferenceafdeling med al moderne teknik og med plads til op til 250 personer, gør dette hotel til det perfekte sted for store og små møder og fester.

Følg

Rutevejledning

Rutevejledning