Intim atmosfære og fransk Michelin-mad i Skåne

Ambiance

Del artiklen her

Ambiance á Vindåkra er et lille stykke Frankrig i Sverige. Det er en intim restaurant, som er blevet belønnet for sin store passion for mad med en stjerne i Guide Michelin.

Karim Khouani, som bestyrer Ambiance á Vindåkra, er født og opvokset i Marseille. Karim har arbejdet på seks forskellige Michelin-restauranter, og noget af den tid var oven i købet for Gordon Ramsey. I år 2015 var det så Karims tur til selv at få en stjerne i Guide Michelin.

Den eneste Michelin-restaurant i Sverige

Ambiance á Vindåkra har været Karims hjertebarn siden 2010, og han har altid drevet restauranten med passion og kærlighed til den gode mad. Han tilbyder sine gæster store madoplevelser i et intimt miljø, hvor Karim selv er en stor del af atmosfæren. De franske delikatesser bliver lavet med de bedste skånske råvarer.

Alting er meget fransk, fra maden til servicen. Man bydes velkommen i døren af næsten hele personalet og vises til bord. Pladserne er få, så det gælder om at booke bord i god tid. Det føles næsten som en familiemiddag, så hyggelig og smilende er serveringen. Her er personalet til for at få gæsterne til at føle sig bekvemme, for på Ambiance á Vindåkra handler det om indhold og indlevelse – ikke om image.

Om Ambiance á Vindåkra

Pris
650-850 kr
Ons- Lør
18-01

Inspiration fra

Ambiance